Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța.

La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța.

Specialiștii Deloitte România își propun să abordeze subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.

Evenimentul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

  • MIHAI PETRE – Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

 

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța” este dedicat următorului public țintă: directori generali, financiari, logistică, import și export.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.