Dell Technologies, lider mondial în furnizarea de soluții tehnologice, lansează noile modele din seriile Precision (Precision 3, 5, respectiv 7), considerate cele mai puternice stații de lucru din lume*. Cum sunt acestea revoluționare și de ce sunt extrem de de relevante pentru companii?

Capacitate unică de procesare și gestionare a volumelor mari de date

După ultimele luni, putem afirma cu certitudine că tehnologia joacă un rol vital în dezvoltarea noii dinamici a mediului de lucru. Companiile au nevoie de soluții care să permită mobilitate și productivitate, de oriunde ar lucra angajații.

Însă cum procedăm atunci când compania gestionează volume mari de date? Răspunsul se află în noile stații de lucru Precision, echipate cu tehnologii emergente pentru a sprijini performanța și productivitatea angajaților care lucrează cu big data.

 

Ce valoare aduc aceste stații?

Performanță semnificativ mai mare. Aceasta este oferită de procesorul Intel® Xeon® E-2176M, 32 GB RAM și un GPU discret Quadro P600 în cazul laptopului Precision 3530, care permit gestionarea unui volum mai mare de date. Mai mult decât atât, dispozivul sfidează limitele rezistenței, care este, de obicei, pusă în dificultate de puterea ridicată. Astfel, acesta rezistă aproximativ 9h la o încărcare.

Cea mai puternică stație de lucru. Dell Precision 7730 este cea mai mare și puternică stație de lucru din noul arsenal Precision, cu un display 4K de 17’’, componente extrem de performante și elemente din fibră de carbon, pentru a rezista în medii ostile.

Procesarea unui volum de date mult mai mare. Știm deja că datele sunt noile resurse inepuizabile, mai importante decât petrolul. Astfel, companiile care posedă infrastructura și dispozitivele necesare pentru a procesa rapid atât de multe date vor deveni cele mai adaptate și competitive în prezentul transformării tehnologice.

 

În ce domenii sunt noile stații Precision cele mai potrivite?

Orice general manager sau IT manager trebuie să fie la curent cu ultimele soluții care îi pot propulsa compania către următorul nivel al performanței.

Descoperă beneficiile pe care această linie o aduce dinamicii mediului de lucru, în special în industriile în care design-ul sau ingineria asistate de computer sunt esențiale: cercetare, petrol & gaze, finanțe, inginerie, simulări în matematică și fizică, dezvoltarea modelelor economice, planuri arhitecturale, editare de film – industriile de film & publicitate.

 

Află mai multe despre ele, direct de la specialiștii Dell Technologies!

Dell Precision, alături de alte produse și servicii care însoțesc stațiile de lucru, sunt complet echipate pentru a face față cerințelor tehnice din ce în ce mai mari, într-o lume în care nevoile profesionale ale clienților sunt în continuă creștere, iar big data devin o resursă inepuizabilă.

Cum îți poate oferi Precision cel mai bun sprijin pentru a-ți duce afacerea la nivelul urmator? Află de la specialiști, participând la webinarul oferit de către Dell Technologies, în parteneriat cu Intel.

Înregistrează-te aici!

  

*IDC Quarterly Workstation Tracker, Q2 CY2019