Dedeman deschide magazinul Bucureşti Ghencea pe 18 septembrie

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, inaugurează vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitală.

Noul magazin din Bucureşti a fost construit pe Bulevardul Ghencea, pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 59.000 mp, în urma unei investiţii totale în valoare de 29 de milioane de euro. Este al şaptelea magazin Dedeman din capitală şi al doilea din sectorul 6.

Cu o suprafaţă construită de peste 18.000 mp, Dedeman Ghencea îi aşteaptă pe bucureşteni cu o echipă dedicată, formată din 220 de angajaţi, cu peste 45.000 de produse disponibile la raft, dar şi cu numeroase soluţii şi servicii complementare, special gândite pentru reuşita tuturor planurilor pentru casă şi grădină.

“Să fii cât mai accesibil într-un oraş mare şi aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv, dar şi o dovadă de preocupare faţă de clienţi şi faţă de timpul acestora. Încă de la început, ne-am propus să deschidem în Bucureşti un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute. Inaugurarea magazinului Dedeman Ghencea este încă un pas important făcut în această direcţie”, spune Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Interiorul noului magazin include şi un showroom de mobilă, un showroom de gresie, faianţă şi mobilier de baie, precum şi două sere cu climă controlată (caldă/rece) şi o pergolă. În zona exterioară au fost amenajate 631 de locuri de parcare, dar şi spaţii verzi desfăşurate pe o suprafaţă de peste 17.500 mp.

Pe acoperişul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază deja de energie verde obţinută pe baza energiei solare.

Magazinul pune la dispoziţie şi 4 staţii duble de încărcare a maşinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 maşini.

Dedeman Ghencea se alătură magazinelor din Slobozia şi Lugoj, deschise tot în 2020. Odată cu inaugurarea acestuia, reţeaua Dedeman ajunge la un număr total de 53 de magazine.