Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din București și al 49-lea la nivel național.

Magazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro. Construită pe o suprafață de peste 14.500 mp, cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune și de o parcare generoasă compusă din 504 locuri de parcare.

Pentru a răspunde cât mai rapid și complet solicitărilor venite din partea clienților noului magazin, o echipă compusă din 216 angajați a fost atent recrutată, pregătită și specializată în celelalte magazine din București.

„Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienți și accesibile din orice parte a orașului dar și din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea față de client și timpul scăzut de răspuns la cerințele acestuia ne pot menține competitivi într-o piață marcată de schimbări și provocări”, spune  Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

În gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon clienții vor descoperi soluții pentru construcții și amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

 

Dedeman în cifre

49 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

Peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

Peste 10.600 de angajaţi;

Între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin.