Decathlon a inaugurat joi un magazin la Oradea

decathlonDecathlon, cel mai mare retailer european de produse sportive, a deschis la Oradea, un magazin în incinta galeriei comerciale Auchan. Situat lângă intrarea principală, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, noul magazin din Oradea pune la dispoziţia iubitorilor de sport produse din peste 50 de sporturi – nataţie, canoe, fotbal, alergare, drumeţie, mountain bike, baschet, echitaţie, pescuit şi altele, pentru sportivi începători sau sportivi de performanţă, fiind disponibile în jur de 70.000 de articole.

Clienţii vor găsi în magazinul Decathlon atât mărci renumite, cât mai ales produse ale mărcilor proprii, apreciate de directorul magazinului, Daniel Cobâltean, ca fiind de “aceeaşi tehnicitate ca la o marcă internaţională, la un preţ mult mai mic”.

“Un punct forte al nostru sunt inovaţiile care fac diferenţa între noi şi competitorii noştri. Noi venim cu inovaţii practice, simple şi utile pentru clienţii noştri. Ca de exemplu rucsacul care se transformă în geantă de umăr, rucsac pentru schi, dar şi pentru urcat cu telescaunul, produsele impermeabile, o mască de respirat sub apă completă”, a declarat Daniel Cobâltean, directorul de magazin Decathlon Oradea.

Serviciile suplimentare oferite includ reparaţiile şi mentenanţa pentru echipamentele de schi, pentru biciclete/trotinete, role, aparate de fitness etc, târgurile “trocathlon” şi sistemul de ridicare a coletelor click&collect.

Decathlon este o companie franceză prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine şi a intrat în România în anul 2009. Brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan. La nivel mondial, Decathlon reuneşte peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naţionalităţi. Compania comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare îşi desfăşoară activitatea 600 de ingineri. AGERPRES