Daniela Șerban: Voi candida ca independent, trăim o politică fără claritate, curaj și consecințe

Antreprenoarea Daniela Șerban, expertă în finanțe, și-a anunțat lansarea în competiția electorală parlamentară de la București, ca independent. Șerban, aflată în proces de colectare de semnături pentru platforma să dedicată sănătății și bunăstării bucureștenilor, va candida la Camera Deputaților.

“În ultimele luni, am avut mii de întâlniri și discuții cu oamenii pe străzi, respectiv în mediul online, pe rețelele sociale. Am înțeles ce vor oamenii, ce așteaptă de la noi, cei implicați în politică. Trăim într-o criză de sănătate care se simte deja, respectiv bucureștenii, și nu numai ei, au temeri cu privire la criza economică care va veni. Ca mamă, profesionist și antreprenor, mă voi dedică comunității și vreau să o servesc mai departe în Parlament”, a declarat Șerban.

Șerban, care va candida sub motto “DS: Dezvoltare și Suflet” și hashtagul #iesimdincriza, a menționat că motivul care a determinat-o să candideze ca și independent este lipsa din arena politică actuală a unui mesaj concret, corect și coerent cu privire la soluțiile la crizele prezente și viitoare.

“Este șocant faptul că în momentul de fapt trăim fără claritate, fără curaj și fără consecințe: aflăm că sunt două cifre de îmbolnăviri diferite, că totul se amână pe după alegeri ca măsuri de sprijin pentru oameni și afaceri, că poți face ce vrei la guvernare sau în opoziția parlamentară și nu pățești nimic. Ca femeie, mamă și cetățean nu pot accepta un viitor gri pentru copiii mei. Am decis să mă implic, sunt hotărâtă să acționez, să ajut, să ajustez tot ce e nevoie”, a declarat Daniela Șerban. În viziunea ei, “avem nevoie în perioada următoare de minți clare, de oameni cu suflet și capacitatea de a lua decizii pentru a ne scoate corect, nu călcați în picioare, din criză”.  

Daniela Șerban, profesionist recunoscut din sistemul financiar-investițional din România, a activat anterior în plan național în cadrul PLUS, ca trezorier și fundraiser al Alianței USR PLUS în campania de alegeri locale, calitate prin care a determinat capitalizarea cu reușită a proiectului, acesta devenind un reper de transparență în politică românească.