Producătorul de vinuri Serve își consolidează echipa, cooptându-l pe Daniel Stanciu pentru funcția de Director de Dezvoltare, poziție nou înființată în cadrul companiei.

Daniel are o experiență de peste 15 ani în marketing și vânzări. Anterior a lucrat în companii precum Syngenta, Summit Agro, Dow Agrosciences, Monsanto și BAYER, cu responsabilități de coordonare în departamentele de vânzări și marketing.

Daniel se va ocupa de implementarea noii strategii de marketing a companiei Serve care, după 27 de ani de activitate, pregătește trecerea la generația următoare de viticultori. Pe lângă experiența sa profesională, pregătirea lui academică în agronomie și marketing vor contribui la definirea strategiei de dezvoltare și consolidare a clientelei vinurilor Serve.

„Sunt onorat și entuziast să mă alătur echipei Serve, o echipă de oameni minunați care împărtășesc nu doar aceeași pasiune pentru vinuri de excepție, dar și ambiția de a fi cei mai buni zi după zi, an după an”, a declarat Daniel Stanciu.

Serve este o firmă de familie înființată în 1994, investiție franco-română în domeniul viticol. Exploatează 62 ha în Ceptura – Dealu Mare și produce anual cca 450.000 sticle de vin, având distribuție atât națională, cât și la export. Cu o cifră de afaceri consolidată de 3 mil euro, Serve are 45 angajați în Ceptura și 15 în București.