Daniel Manațe este noul președinte al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România

Manațe DanielDaniel Manațe este noul președinte al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), mandatul său fiind pentru o perioadă de doi ani. ANEVAR are, din 1 ianuarie și un nou Consiliu Director.

Daniel Manațe l-a înlocuit în funcție pe Adrian Vascu, președinte al ANEVAR în perioada 2014-2015. Statutul ANEVAR prevede mandate de doi ani atât pentru președinte cât și pentru ceilalți membri ai Consiliului Director.

Fiecare președinte este ales cu doi ani înainte de a prelua mandatul, perioadă în care deține funcția de prim-vicepreședinte ANEVAR, ajungând astfel să cunoască foarte bine organizația și să asigure continuitatea strategiei și a relațiilor de parteneriat ale Asociației.

“Obiectivele pe care mi le-am propus pentru mandatul meu de doi ani la conducerea ANEVAR sunt legate în primul rând de creșterea calității și uniformității rapoartelor de evaluare elaborate de membrii noștri. Doresc, de asemenea, să continuăm demersurile începute de colegii noștri anul trecut, de construire și consolidare a bazelor de date cu rapoartele de evaluare pentru garantarea împrumutului și pentru impozitare”, a declarat președintele ANEVAR.

Daniel Manațe este membru al Consiliului director al ANEVAR începând cu anul 2004, având, de-a lungul timpului, funcțiile de vicepreședinte, respectiv președinte al Comisiei de cercetare și standarde și al Comisiei de imagine. De asemenea, în perioada 1993-2001, a ocupat funcția de președinte al centrului teritorial ANEVAR Arad.

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România a fost înființată în anul 2011, ca organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile prevăzute de lege. AGERPRES