Din 4 ianuarie 2021, Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România, va fi noul director regional al Edenred Central Europe.

Dana Sîntejudean a fost promovată din poziția de Managing Director Edenred România și îi succede lui Vianney du Parc, care va prelua funcția de Managing Director Edenred Franța. La rândul său, Vianney du Parc a ocupat poziția de director general Edenred România, până în 2018.

“Din noul rol, voi putea continua transformarea digitală a industriei de beneficii la o scară mai mare, pe o piață europeană a muncii tot mai tehnologizată și aflată în plină schimbare. Împreună cu echipele Edenred din Europa Centrală, vom accelera dezvoltarea de soluții inovatoare cu impact rapid asupra calității serviciilor pe care le oferim în beneficiul clienților noștri, în noua normalitate, bazându-ne pe o platformă tehnologică puternică și cu o arhitectură deschisă”, declară Dana Sîntejudean.

Călătoria profesională a Danei Sîntejudean în Edenred a început în 2003, când s-a alăturat echipei din Cluj. După gestionarea mai multor roluri în departamentul Sales, a preluat, în 2013, funcţia de Commercial and Public Affairs Director, iar în 2016 a devenit Deputy Managing Director Edenred România. Doi ani mai târziu, a fost numită Managing Director Edenred România.

În România, Edenred este cel mai mare furnizor de beneficii extrasalariale fixe și flexibile pentru angajați, prin platforma BenefitOnline.ro, o companie Edenred. De la începutul anului, Edenred România a accelerat digitalizarea portofoliului și a lansat o serie de produse inovative, precum propria soluție de plăți cu dispozitive mobile pentru Android, Edenred Pay. Anul acesta, a implementat voluntar măsurile necesare pentru a susține autoritățile și partenerii și a pus pe piață produse noi și specifice contextului, pentru ca ei să treacă mai ușor peste momentele critice generate în pandemia.