Dan Timotin va fi noul director de vânzări al Coca-Cola HBC România

timotin_danCoca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice de pe piața locală, anunță numirea lui Dan Timotin în funcția de Director de Vânzări, începând cu 1 martie 2016.

În noul său rol, Dan Timotin va continua dezvoltarea operațiunilor de vânzări din România, prin conceperea și implementarea strategiei de vânzări a companiei și coordonarea echipelor de vânzări.

Dan Timotin, 40 de ani, s-a alăturat companiei în iulie 2011, având rolul de Country Finance Manager România și Moldova. În februarie 2014, el a preluat un rol de conducere la nivelul Grupului Coca-Cola Hellenic, coordonând echipa Commercial Finance și având un rol important în implementarea politicilor comerciale din cadrul Grupului. În iulie 2015, Dan Timotin a devenit National Key Account Manager în cadrul Coca-Cola HBC România.

Numirea lui Dan Timotin în această nouă funcție coincide cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, Director Comercial Coca-Cola HBC România, în poziția de General Manager al Pivara Skopje, lider în băuturi răcoritoare și bere pe piața din Macedonia.