Dacia Duster Edition 2016, premieră la Salonul Auto de la Frankfurt

dacia-duster-edition-2016-6mLa numai doi ani de la precedentă evoluţie a modelului Duster, SUV-ul Dacia se prezintă începând cu 2016 cu o serie de modificări menite să-i accentueze stilul robust şi plin de personalitate. Dacia Duster Edition 2016 se remarcă astfel prin noile jante de aliaj de 16 inch de culoare neagră, precum şi prin nouă nuanţă de caroserie, „vert Alto”, care înlocuieşte în gama nuanţă „gris Olive”.

La interior sunt disponibile două noi tapiţerii („Silicon noir” şi „Federer gris” pe fond negru) cu cusături discrete de culoare „gris Technique”. Versiunile de echipare de intrare în gama vor beneficia de tapiţeriile în nuanţă „Silicon noir”, în timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiţeriile „Féderer gris” pe fond negru. Nuanţă „gris cosmos” va fi înlocuită de „gris platinium” (în funcţie de ţară şi de versiune) în special la nivelul panourilor de uşi, a mânerelor de susţinere şi a ornamentelor de pe faţada centrală a plânsei de bord.

Sistemul multimedia de navigaţie MEDIA-NAV Evolution este de acum disponibil pe Duster Edition 2016 (în funcţie de versiune şi ţară). Datorită acestui sistem multimedia complet, Dacia oferă o conectivitate permanentă şi de calitate. Mai mult, Dacia Duster Edition 2016 dispune, opţional în funcţie de ţară, de o camera video pentru marşarier, care oferă un plus de siguranţă.

Alături de Dacia Duster Edition 2016, Dacia prezintă la Salonul Auto de la Frankfurt şi cutia de viteze robotizată Easy-R, o premieră pentru marca românească Dacia.