Școala de Iarnă GPeC – singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România – se va desfășura exclusiv online pe Zoom în perioada 15–19 februarie 2023 și se adresează tuturor celor interesați de creșterea vânzărilor online, precum și specialiștilor în marketingul digital.

În premieră, cinci traineri internaționali recunoscuți drept autorități în domeniu la nivel global, vor susține cursuri în cadrul Școlii de Iarnă GPeC:

  • Ezra Firestone– Expert Internațional de Top în E-Commerce
  • Andy Crestodina– Top 10 Experți Internaționali în Marketing Online
  • Kasim Aslam– CEO & Founder Solutions 8 – considerată una din cele mai bine cotate agenții de Google Ads din întreaga lume
  • Vitaly Friedman– UX Consultant & Co-Founder Smashing Magazine
  • Chris Simmance– Expert în Leadership și Business Growth

Lor li se vor alătura unii dintre cei mai buni traineri și invitați speciali din Digital-ul românesc, Școala de Iarnă GPeC aducându-le participanților un total de 19 speakeri internaționali și români.

Timp de 5 zile, Școala de Iarnă GPeC le aduce participanților 14 sesiuni de curs și dezbateri pline de exemple practice despre cum să își crească vânzările online chiar și în perioade de criză și cum să facă marketing online în mod profesionist, trainerii fiind unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu.

Nivelul tuturor cursurilor este Începător / Intermediar, iar înscrierile se fac online pe website-ul GPeC până pe 14 februarie 2023, ora 14:00: https://www.gpec.ro/scoala-de-iarna-gpec/

Taxa de participare este de doar 349 EUR + TVA / persoană pentru toate cele 5 zile de cursuri intensive ale Școlii de Iarnă GPeC.

Școala de Iarnă GPeC se va desfășura exclusiv online astfel încât participanții să poată accesa cursurile de oriunde ar fi. De asemenea, ei vor avea acces și la înregistrările video ale tuturor sesiunilor pentru a putea aprofunda cunoștințele ulterior.

Agenda Școlii de Iarnă GPeC conținând programul complet pe zile și pe ore, precum și informații detaliate despre fiecare sesiune de curs, poate fi consultată online pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/scoala-de-iarna-gpec/agenda/