Miercuri, 6 decembrie, de la ora 15.00, Ileana Alexandru Vice President Human Resources la Mega Image, și Mihai Spulber, Senior Vice President Operations & Logistics la Mega Image, sunt invitații Ioanei Marcu, la ultima întâlnire a comunității GlobalHRManager din acest an. Între temele abordate va fi și comunicarea eficientă dintre departamentele de resurse umane și operațiuni și rolul acesteia în atingerea obiectivelor strategice și în gestionarea provocărilor specifice fiecărui domeniu.

Managerii de resurse umane și directorii operaționali trebuie să colaboreze pentru a identifica și aborda eficient problemele legate de personal care pot afecta performanța organizațională. Comunicarea deschisă facilitează nu doar rezolvarea rapidă a problemelor, ci și crearea unui mediu de lucru în care angajații se simt susținuți și motivați, contribuind astfel la succesul pe termen lung al organizației.

Dacă doriți să aflați cum sunt gestionate aceste situaţii în cadrul Mega Image și care sunt secretele din spatele colaborării de succes a celor două departamente, vă asteptăm miercuri, 6 decembrie, pentru o oră de discuții alături de specialiștii invitați. Detaliile de conectare vor fi transmise prin email în urma completării formularului de înregistrare.