Bucharest Technology WeekPeste 30 de speakeri internaționali vin la București pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor în cadrul conferințelor tematice de business de la Bucharest Technology Week. Desfășurate între 24 și 27 mai, la Athénée Palace Hilton, cele 4 conferințe explorează rolul inovațiilor tech în diferite structuri ale unei companii.

Innovation Summit (24 mai) aduce laolaltă speakeri cu experiență în domenii diverse, de la muzică la Formula 1 pentru a discuta cum ajută dezvoltarea inovației. Printre spekeri se numără Dr. Geoff McGrath – Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies și Kelly Snook – Co-Director al Mi.Mu Gloves, mânușile care sintetizează muzica prin mișcările mâinii, folosite de Ariana Grande în concerte. Alte teme discutate includ design thinking, design industrial și modele de inovație folosite cu succes în România, un exemplu fiind muzicianul Zoli TOTH prin intermediul noului său concept, Zoli TOTH Project – prin care realizează muzică folosind obiecte printate 3D.

Speakerii de la Brands+Tech Summit (25 mai) includ specialiști internaționali din agenții de consultanță în branding și din companii cunoscute la nivel mondial, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tehnologii folosite de profesioniștii de marketing. Printre speakeri se numără Javier Sanchez Lamelas – Fondator și CEO al Top Line MARTKETING. Înainte să își înființeze propria firmă de consultanță, Lamelas a câștigat alături de echipa sa 24 Cannes Lions (distincție acordată campaniilor de publicitate), în calitate de Vice-Președinte al Coca-Cola Europa. Printre celelalte topicuri se numără folosirea tehnologiilor emergente în digital media, utilizarea realității virtuale în cercetări de marketing, neuromarketing și trenduri în digital marketing.

În cadrul Enterprise-IT Summit (26 mai) participanții vor dezbate modul în care tehnologia va influența dezvoltarea de noi produse și servicii, care să eficientizeze activitatea. Printre speakeri se numără și Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, care va prezenta ideea de Visual Perceptive Media, un concept care va schimba actiunea filmului la care te uiți în funcție de caracteristicile și preferințele tale, stocate în prealabil în cloud. Printre temele de discuție se numără Big Data & Machine Learning, Internet of Things & M2M, Securitate în Cloud și Data Encryption.

Programul săptămânii și înscrierea pentru eveniemente e disponibilă pe www.techweek.ro.