Cu ce servicii și produse se prezintă companiile românești la Mobile World Congress 2016: de la gadgeturi la platforme inovatoare

Mobile World CongressMobile World Congress este cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor mobile. A debutat pe 22 februarie la Barcelona și se va desfășura până pe 25 februarie. România este reprezentată la MWC 2016 de 14 companii locale care își expun produse și servicii pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului.

Marile orașe ale țării sunt reprezentate la evenimentul din Barcelona după cum urmează: din Braşov vor fi prezente OCRMO Technology cu software pentru portofele electronice și soluții pentru transfer electronic de bani și Visual Fan care va prezenta gadgeturile Allview X3 Soul PRO și P8 Energy PRO.

Din București vor ajunge Computaris cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software și soluții pentru platforme de livrare, și Simartis Telecom cu aplicația Bubble destinată companiilor de marketing.

Din Cluj ajung la MWC 2016 Altom Consulting SRL cu servicii de consultanță în testare software, Cabrio Investment specializată în servicii pentru dezvoltare software și design al interfeței, Evozon Systems cu servicii de gaming development și testare de jocuri pe platforme mobile, Softech cu produsele Productis și iSpeedCam, și Zynk Software specializată în servicii de dezvoltare aplicații web și mobile.

Craiova este reprezentată de IT Six Global Services, care propune Prompt Service, aplicație destinată barurilor și restaurantelor pentru gestionarea comenzilor.

Din Sibiu va fi prezentă Ropardo cu produsele ZivaCare pentru monitoriarea sănătății și iFinance destinată mediului business.

Din Timişoara ajung la MWC 2016 companiile Eta Automatizări Industriale cu aplicațile FliGo și SafeChat, Infobest România cu MixMe – Dressing Virtual, QuickSport, Praiser și Weight Observer, și M&M Medianet SRL care propune opt platforme: iQboard, Book&Meet, Meeting Room Management, Mob-IO, Mobile Reporting Platform, MobTaxi, White Label Taxi și una destinată vizualizării bazelor mari de date.