Odată cu relansarea evenimentelor în format fizic, una dintre cele mai mari provocări pentru organizatorii de evenimente este identificarea locației potrivite pentru tipul de eveniment ales. Presiunea alegerii locației este determinată de o serie de criterii mai mult sau mai puțin obiective, precum: poziționarea, mărimea, accesibilitatea, serviciile oferite, costul total sau pe anumite componente, flexibilitatea și, de ce nu, noutatea sau diferențierea pe care locația o aduce în piața locațiilor de evenimente.

EventsOnline.ro oferă un nou tip de serviciu utilizatorilor, organizatori sau companii aflate în căutarea locului potrivit pentru activitățile lor: Secțiunea de Locații. Secțiunea de Locații de pe EventsOnline prezintă diverse tipuri de locații în care se pot organiza evenimente, cu detalii despre capacități, număr de săli și restaurante și servicii oferite.

Una dintre locațiile de top prezente în secțiunea specială de pe EventsOnline este Centru de conferințe Crowne Plaza Bucharest, care se află în proximitatea Centrului Expozițional Romexpo, dar și a zonei cu birouri de afaceri din București. Centrul de conferințe de la Crowne Plaza Bucharest pune la dispoziție 15 săli moderne de conferință și o grădină cu o suprafață de 7000 mp, care pot găzdui diferite tipuri de evenimente, de la întâlniri de afaceri și traininguri, pâna la congrese medicale, lansări de produs sau cine de gala. Sălile beneficiază de lumină naturală, sunt dotate cu cele mai noi echipamente și majoritatea au acces la terase și grădina cu pini.

Grădina cu pini de la Crowne Plaza Bucharest este unul din locurile idilice ale Bucureștiului, în care puteți organiza cele mai frumoase și speciale evenimente în aer liber.

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți prezentarea detaliată a Crowne Plaza Bucharest, cu numărul de camere, săli de conferință și de restaurante disponibile în cadrul locației. Descoperiți mai multe informații despre Crowne Plaza Bucharest și experiența sa de cinci stele în domeniul organizării de evenimente business și profesionale pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conecta cu alte locații de top, potrivite evenimentelor pe care le organizați. Descoperiți propunerile de locații care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.