CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesonală digitală. Întâlnirea va avea loc JOI, 27 octombrie, începând cu ora 11.00, pe ZOOM și propune o abordare a crizei energetice prin prisma soluțiilor care se întrevăd din diverse paliere – performanța energetică a clădirilor și locuințelor, materiale sustenabile, ajutoare financiare ș.a.

Gazda întâlnirii este, așa cum v-ați obișnuit, CONSTANTIN RUDNIȚCHI– Director Executiv CLCC, iar alături de el vor fi invitații speciali:

  • ANDREI BOTIȘ, Președinte – Romania Green Building Council;
  • CĂTĂLIN CONSTANTIN TOBESCU, Președinte – Fordaq, Președinte al Asociației Industriei Lemnului – Prolemn;
  • DAN TUDOSE, General Manager – E-acumulatori;
  • FELICIU PARASCHIV, Vicepreședinte – Asociația Naționalăa Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR).

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, prin completarea formularului disponibil AICI

Întâlnirea digitală este organizată de CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării, for ce reunește aproximativ 2.000 de companii, care consideră că libertatea economică, cea a comerţului și a comunicării sunt fundamentale într-o societate democratică. Acesta susține și apără interesele membrilor săi în relație cu terți, sprijină schimburile de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale și promovarea concurenței loiale.