Cristina Velescu, Director de Marketing, Custom Surgical: În pandemie, am fost toți de acord să nu ne concentrăm pe vânzări, ci să fim oameni

Proiectul MedSHIELD19, care pune la dispoziție în mod gratuit modele de print 3D pentru adaptoare ce permit convertirea măștilor de snorkeling în măști de protecție, este ”un proiect de suflet, inițiat din dorința de a ajuta, de a contribui cu o soluție la criza generală de echipamente de protecție”, potrivit Cristinei Velescu, Director de Marketing, Custom Surgical, o companie germană dedicată inovației în tehnologia medicală.

”Am avut o ședință cu toată echipa și am hotărât, la final, că vom dezvolta acest proiect, punând la dispoziția oricui, pe site-ul nostru, pentru download gratuit, modele de adaptoare imprimate 3D, pentru măști de protecție. Am fost toți de acord că nu e momentul să ne concentrăm pe vânzări, ci să fim oameni. Avem posibilitatea să make a difference, lucru pe care multe companii îl promovează, însă nu multe chiar reușesc să îl facă”, a povestit Velescu.

 

Citiți articolul integral pe platforma specializată MarketingManager.ro