Unilever a anunțat numirea lui Cristian Ungureanu pe poziția de Director Financiar în cadrul Unilever South Central Europe, în locul lui  Jordi Aixandri, începând cu 1 octombrie.  Din acest rol, Ungureanu face parte din echipa de conducere care coordonează operațiunile curente și strategia de afaceri pentru întreaga regiune.

„Suntem încântați să avem un coleg cu experiența și nivelul de expertiză al lui Cristian. Experiența și spiritul antreprenorial vor aduce o valoare extraordinară și vor juca un rol important în realizarea ambițiilor de creștere pe care le avem pentru viitor”, declară James Simmons, Managing Director al Unilever South Central Europe.

„Sunt bucuros să contribui prin acest rol la strategia de dezvoltare a Unilever, o companie cu viziune ambițioasă, cu branduri puternice și un comportament sustenabil care generează un impact pozitiv pentru consumatorii din întreaga lume”, precizează Cristian Ungureanu.

Cristian Ungureanu s-a alăturat echipei Unilever în martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activităților de integrare financiară în domeniul fuziunilor și achizițiilor din regiune. Are o experiență semnificativă, deținând poziții anterioare de Director Financiar în cadrul MOL România și Bunge România, precum și în proiecte internaționale din cadrul BERD.

Această decizie a fost luată în urma promovării fostului Director Financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, în calitate de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonată de sediul Unilever din Londra.