Cristian Popa, executiv cu experiență îndelungată în industria bunurilor de larg consum, a preluat recent conducerea producătorului de snackuri Mogyi România. El îl succede în funcție lui Mihai Neagu, care s-a alăturat echipei Dobrogea Grup.

Cristian Popa este unul dintre managerii cu o poveste lungă în industria FMCG având o experiență de peste 28 de ani pe piață. El și-a început cariera în 1992 ca reprezentant de vânzări al producătorului de țigarete JTI. Doi ani mai târziu a devenit Sales Director al companiei Stimorol, iar în anul 1995 s-a alăturat echipei de vânzări a Procter & Gamble.

Printre companiile în care Cristian Popa a lucrat se numără și InBev România, Tnuva, unde a condus departamentul de vânzări, dar și Intersnack și Marterns, unde a ocupat poziția de Director General.

Mogyi România este unul dintre principalii jucători pe piața de snackuri, cu afaceri de 76 de milioane de lei în 2020, în creștere cu 24% față de anul precedent și și-a diminuat pierderile de la 6.14 milioane de lei până la 1 milion de lei – potrivit celor mai recente date financiare publicate de companie.