Creştere de 50% pentru vânzările Honda în România, în ultimul an

Honda Civic Type RCu 396 de unităţi livrate în primele şase luni ale anului 2015, Honda Trading România a reuşit să depăşească cu 50,5% rezultatele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului 2014. Ca o confirmare a evoluţiei pozitive de la finele anului 2014, atunci când Honda Trading România a reuşit să înregistreze prima creştere după cinci ani dificili pentru piaţa auto din România, rezultatele din prima jumătate a anului în curs demonstrează o revenire accelerată pentru Honda.

Ca un exemplu grăitor, în luna mai dealerii Honda au livrat 142 de unităţi, echivalent cu 27% din totalul livrărilor ce au avut loc în tot anul 2014. Cele mai populare modele din portofoliul Honda în România rămân modele CR-V şi Civic, cel din urmă marcând o evoluţie excelentă în privinţa vânzărilor versiunii sedan.

În toamna acestui an Honda Trading România va lansa noul crossover HR-V, un model cu potenţial important pe piaţa din România. Tot în aceeaşi perioadă va fi lansată şi noua generaţie a modelului de clasă mică Honda Jazz.