Coresi Avantgarden: proiectul unui complex rezidențial de 3.000 de apartamente în Braşov

Coresi AvantgardenImmochan România anunță cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului Coresi din Brașov: zona rezidențială cu un potențial de 3.000 de apartamente, pe o suprafață de 46 de hectare. Complexul rezidențial va fi dezvoltat printr-un parteneriat cu Avantgarden Immo Invest și se va numi Coresi Avantgarden.

Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente, iar lucrările de construcție vor începe în perioada martie-aprilie 2016. “Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcție de capacitatea de absorbție a pieței”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Coresi Avantgarden va oferi trei tipuri de locuinţe: apartament tip studio, apartamente de două şi trei camere. Preţurile vor începe de la 750 euro/mp şi vor varia în funcţie de modalitatea de plată. Complexul va fi dotat cu echipamente destinate confortului locuitorilor săi – locuri de joacă pentru copii, parcări, spații comerciale și de utilitate publică. Complexul va include trei tipuri de locuințe: de tip studio, apartamente de două și trei camere.

“Ne-am dorit să fim parteneri în proiectul Coresi, care a devenit deja o referință pentru oraș și pentru brașoveni. Acesta este unic atât prin conceptul în sine, cât și prin arhitectură și integrarea în spațiul urban. Ambiția noastră este de a realiza proiectul după cele mai avansate norme tehnice și constructive din piață, aducând în parteneriat competențele acumulate în peste zece ani de activitate”, spune Daniela Kasper, CEO Avantgarden Immo Invest.

Prim parte din proiectul Coresi, construit pe ternul fostei fabrici Tractorul din Braşov, a fost lansată în martie 2015, odată cu deschiderea centrului comercial Coresi Shopping Resort.