cora România a lansat un nou concept de magazin, cora Urban, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1000 de produse la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă.
Primul magazin cora Urban, cu o suprafață de 100 mp, a fost inaugurat în complexul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, anul acesta urmând să fie deschise alte magazine din acest format.

Care este principiul cora Urban? Clienții comandă de acasă sau de la birou, online, pe www.cora.ro – selectând magazinul cora Lujerului și punctul de ridicare cora Urban Avangarde – produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse. Comanda este pregătită de cora și disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore.

Comanda online poate fi completată cu diverse produse aflate pe rafturile magazinului situat lângă casă sau birou. În mod alternativ, cora Urban este magazinul de proximitate, disponibil pentru cumpărături rapide, deschis de luni până vineri între orele 07:00 – 21:00 și sâmbătă – duminică între orele 08:00 – 19:00. Așadar, cora Urban poate fi accesat și fără să fi efectuat în prealabil o comandă online.

„cora Urban este un concept nou pe piața din România, gândit ca soluție pentru consumatorul urban, presat de timp, cât și pentru amatorii de cumpărături online. Un concept adaptat vremurilor actuale, când pandemia transformă obiceiurile de consum, iar migrația spre online și tendința de scurtare a timpului petrecut în magazine sunt evidente. Am ales să dezvoltăm proiectul pilot într-un cartier dens și nou, deoarece publicul nostru țintă se regăsește în astfel de zone din marile orașe. Ne referim atât la rezidenți, cât și la cei care lucrează în clădirile de birouri din zonă”, a spus Pascal Aigle, directorul proiectului cora Urban.