Consulting Days: șase companii multinaționale vor să întâlnescă tineri pasionați de o carieră în consultanță

Consulting DaysCea de-a 5-a ediție Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București. Evenimentul este dedicat tinerilor care își doresc o carieră în consultanță, în cadrul proiectului fiind implicate companii de top. Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați și au loc pe secțiunea dedicată proiectului, până la data de 7 martie: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.

Cui se adresează acest eveniment? Oricărui student, masterand sau absolvent al unei facultăți cu profil economic, dornic să își dezvolte o carieră în domeniile Audit, Contabilitate și Taxe. De asemenea, rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce ajută în procesul de selecție.

În cadrul conferinței KickStart a successful career in business și a discuției pe tema Employability skills and Personal Development, participanții au ocazia să afle informații exclusive din domeniul care îi pasionează, chiar de la reprezentanții companiilor Deloitte, EY Romania, PwC, Mazars, CIMA și SG EBS. Tinerii vor găsi răspuns la curiozitățile lor cu privire la provocările pe care le pot întâlni lucrând în acest domeniu, cum își pot crește șansele de angajare și care sunt pașii pe care să îi pot urma în dezvoltarea unei cariere de succes.

Participanții vor avea ocazia să se afle pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozițiile entry-level. Informații cu privire la oportunitățile de carieră disponibile în cadrul companiilor participante și modalitățile prin care pot aplica pot fi aflate direct de la reprezentanții acestora prin discuțiile directe, la standurile lor, în cadrul Speed Networking.

Agenda interactivă a evenimentului pune la dispoziție workshopuri dedicate, susținute de companiile prezente pe teme precum: Auditul financiar – între rigoare și creativitate, Individial Taxation sau The art of combining expertise. Implicarea participanților în aceste activități le oferă ocazia să își pună în practică abilitățile și cunoștințele în domeniu, să se remarce ca fiind candidați cu potențial.