Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active din grupul Schlemmer de către Delfingen Industry

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer.
Delfingen Industry, având sediul în Franţa, activează în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, Delfingen Industry are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL şi Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producţie.
Grupul Schlemmer îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer Romania.
În urma tranzacției, Delfingen va dobândi active deținute de Schlemmer Holding GmbH, Schlemmer GmbH și Schlemmer Münchingen GmbH & Co KG și acțiuni la Schlemmer Iberica, Schlemmer Romania, OOO Schlemmer Russland, Schlemmer Italia, Schlemmer Maroc și Schlemmer Tunisie.

Delfingen RO-Transilvania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri netă de 49,6 milioane de lei, un profit net de circa șapte milioane și un număr mediu de 67 de angajați. Delfingen RO-Valahia a avut în 2019 o cifră de afaceri netă de 9,9 milioane de lei, o pierdere netă 249.240 de lei și o medie de 112 salariați. Schlemmer România a înregistrat un profit net de 10,4 milioane de lei, la un rulaj net de 172,1 milioane, și a avut, în medie, 364 de angajați.