FMCGBusinessMark si Cannes Lions Office in Romania anunta organizarea conferintei „The Best of FMCG„. „The Best of FMCG „ va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti in data de 4 martie 2016 si este destinat brand managerilor, marketing managerilor, managerilor de PR si comunicare, directorilor generali si antreprenorilor.

In cadrul evenimentului ne-am propus sa aducem la aceeasi masa cei mai importanti jucatori din FMCG, unde vom aborda temele de discutie dintr-o alta perspectiva: creativitatea in FMCG ca baza strategica in crearea relatiei cu consumatorul si dezvoltarea de business.  Vom afla care sunt principalele trenduri din industrie si cum reusesc brandurile cu traditie sa se pastreze tinere si dinamice. Cum adaptam realitatea unui brand cu istorie la comportamentul consumatorului autohton? Care este secretul din spatele deciziei de cumparare in offline, cat si in mediul digital? Care ne sunt reperele in materie de igiena, alimentatie, hidratare? Dezbaterea va avea si o abordare culturala: vom discuta despre branduri internationale care s-au adaptat excelent la piata din Romania si acum “vorbesc fluent limba romana”, dar si despre branduri romanesti care poarta cu sine specificul acestei piete.

In cadrul evenimentului se vor realiza si proiectii cu studii de caz din categoria Best Practice, premiate in contexte internationale.

Speakerii care au confirmat participarea la eveniment sunt:

•       Natalia Stroe, Marketing & Business Development Manager, Coca Cola Hellenic Bottling Company

•       Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager, AVON Romania & Moldova

•       Lana Dumitru, designer, in dialogue with Teo Migdalovici about intelligent brands, magnetic design and delightful shoppinghttp://www.lanaa.ro/

•       Teodora Migdalovici, Cannes Lions Ambassador

•       Joseph Hadad, Chef, Joseph Restaurant

•       Mihaela Muresan, Marketing Communication Manager, IKEA

•       Lucia Costea, Managing Partner, Secom

•       Bibiana Stanciulov, Owner, Sonimpex Topoloveni

•       Ovidiu Spinu, Owner, La Colline

Un eveniment BusinessMark si Cannes Lions Office in Romania. Partenerii evenimentului sunt AVON Romania si Klarmedia.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.