Între 23 și 25 noiembrie are loc la Predeal un eveniment de referință pentru domeniul sanitar: Conferința Spital-Connect, întâlnirea tradițională a comunității de management de spitale publice din România. Conferința Spital-Connect face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de Oameni și Companii în 2007 și ajuns la a 27-a ediție.

Tema întâlnirii din acest an, Spitale Conectate,  se referă la  necesitatea conectării spitalelor publice atât între ele, profesional și managerial, cât și la conectarea spitalelor cu partenerii sociali, cu comunitatea și mai ales cu pacienții. Agenda conferinței conține teme despre managementul inteligent al spitalelor, medicina viitorului-digitalizarea, inovație și Inteligență Artificială în procesele medicale, achiziții si surse de finanțare pentru spitale – PNRR, etică medicală.

Pe agenda Conferinței Spital-Connect se află și prezentarea Alianței Spitalelor, prima asociație dedicată exclusiv spitalelor publice din România și care are ca scop susținerea intereselor comune ale membrilor în raport cu partenerii publici și privați din sistemul sanitar.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/#inregistrare.

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.