Oameni şi Companii organizează cea de-a 26-a ediţie a CONFERINŢEI NAŢIONALE DE MANAGEMENT MEDICAL MODERN în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, la Predeal, Hotel Orizont****.

Formatul este unul hibrid, având o componentă fizică și una virtuală, un concept prin care ne putem conecta în număr cât mai mare, cu o varietate excepțională de specialiști și lideri de opinie, atât din țară cât și de peste hotare.

Programul Național de Management Medical Modern în Spitalele Publice își propune o abordare complexă a managementului sanitar de calitate, prin abordarea unor teme de actualitate: legislație în domeniu, siguranța pacientului, achizițiile publice, finanțarea sistemului de sănătate, tehnologii și aplicații medicale noi etc.

Grup țintă este format din: Reprezentanți ai Autorităților Centrale cu atribuții de reglementare și control în domeniul sănătății; Manageri, Directori Medicali și Directori Financiari din spitalele publice; reprezentanți ai DSP-urilor și Caselor Județene de Asigurări de Sănătate; reprezentanți ai Asociațiilor Profesionale din domeniul medical; companii care activează în domeniul sănătății.

La eveniment sunt așteptați specialiști de marcă din țară și străinătate din domeniul managementului sanitar care vor fi alături de noi toți pentru a ne împărtăși cu generozitate din experiența lor, întregul eveniment dorind a fi un dialog contructiv între principalii actanți ai sistemului sanitar din România, menit să clarifice diverse teme de discuție.

Echipa de organizarea a acestui eveniment este Oameni și Companii – OSC. OSC reprezintă un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale șinumeroase platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.