Inovațiile disruptive creează noi domenii de activitate și modele de afaceri, distrugându-le pe cele vechi. Tehnologia înlocuiește deja o mare varietate de locuri de muncă, creând altele noi și transformând modul în care abordăm munca. În prezent, ne aflăm la începutul celei de-a patra revoluții industriale.

Transformările profesionale sunt puse în mișcare de globalizare și revoluții tehnologice, mai ales de revoluția digitală – trecerea de la tehnologia mecanică la tehnologia digitală. Iar ritmul schimbărilor nu va încetini – se preconizează că în următorii 20 de ani vom asista la o revoluție continuă a muncii și a locurilor de muncă, marcată prin complexitate, nesiguranță și volatilitate.

În timp ce majoritatea oamenilor acceptă că aceste mari modificări vor revoluționa ceea ce numim astăzi „muncă”, analiștii au păreri împărțite în legătură cu caracteristicile acestor schimbări și beneficiarii lor. Pe de o parte regăsim previziuni optimiste ale viitorului muncii, în care mașinile realizează sarcinile plictisitoare, făcându-i pe oameni liberi să se bucure de locuri de muncă mai interesante, salarii mai mari și mai mult timp liber. De cealaltă parte se află multe relatări pesimiste despre locuri de muncă, domenii și comunități amenințate de șomajul cauzat de tehnologie.

Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution, singurul eveniment internațional de resurse umane care s-a desfășurat timp de 14 ani consecutiv în România, va avea loc anul acesta în perioada 11-12 octombrie, la Hotel Kronwell din Brașov.

Conferința Great People Inside: HR (R)Evolution va genera discuții interesante și provocatoare despre amploarea schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă și implicațiile pentru domeniul HR, angajați și organizații.

Reunind specialiști, practicieni și lideri de opinie de renume mondial, programul de două zile combină în mod interesant prezentări tematice, conversații îndrăznețe și discuții de grup, cu scopul de a descoperi tehnicile, strategiile și practicile ce vor defini succesul în viitorul apropiat, eliminând incertitudinile unui astfel de moment de tranziție și pregătindu-vă pentru schimbările rapide ce au loc pe piața muncii.​

Din tematica evenimentului:

Misiune imposibilă: Recrutarea top performerilor

Gestionarea unei forțe de muncă formate din multiple generații

Redefinirea Leadershipului într-o lume VUCA (Volatilă/Incertă/Complexă/Ambiguă)

Depășirea aversiunii față de folosirea datelor și algoritmilor în recrutare

Angajatul Digital versiunea 1.0

Feedback & Analiză: Implementarea și utilizarea celor mai noi sisteme HR

Wellbeing@work: un imperativ al satisfacției angajaților

Schimbarea de paradigmă în domeniul HR: tabula rasa sau îmbunătățirea vechilor strategii?

Dinamica echipei sau talentul individual – pe ce va trebui să punem accentul?

Gândire de avangardă pentru liderii cu experiență

Nativii digitali în acțiune

Cultură organizațională & Engagement: dezvoltarea mediului de lucru perfect

Pentru amănunte legate de agenda conferinței și modalități de înscriere, accesați site-ul evenimentului.