Conferința de Management Modern al Asociațiilor de Pacienți are loc pe 9 martie, la București

Asociațiile de Pacienți sunt pilonii de bază în lupta pentru drepturile pacienților și trebuie să dețină informații relevante și actuale din sistemul de sănătate. Un management performant al asociațiilor de pacienți contribuie la reforma și modernizarea întregului sistem de sănătate. În acest context, Oameni și Companii, cu susținerea portalului MedicalManager.ro. a lansat în anul 2015 un program complex de Management al Asociațiilor de Pacienți, program dedicat soluțiilor de îmbunătățire a managementului și comunicării asociațiilor de pacienți. Astfel, se dorește sprijinirea asociațiilor de pacienți să se impună ca voci autorizate și membri acitvi în procesul decizional de reformă a sistemului de sănătate. În cadrul acestui program au fost deja organizate două Conferințe Naționale în București (2015 și 2016) și trei dezbateri profesionale de-a lungul anului 2016.

Pe 9 martie, la Hotel Crowne Plaza din București va avea loc ediția a III-a a Conferinței de Management Modern al Asociațiilor de Pacienți, la care vor participa conducătorii celor mai importante asociații de pacienți, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ale altor autorități cu atribuții în domeniul sănătății (CNAS, ANM, ANMCS), companii cu activitate în domeniul sănătății, precum și asociații profesionale (ARPIM, APMGR, SNMF, etc).

PROGRAMUL CONFERINȚEI:

14.00 – 14.30 – Înregistrarea participantilor. Welcome coffee

14.30 – 16.30 – Deschidere oficială. Sesiunea 1

16.30 – 16.45 – Coffee Break

16.45 – 18.30 – Sesiunea 2. Concluzii. Închiderea lucrărilor

18.30 – Cină Cocktail. Networking

SESIUNI INCLUSE:

– Garantarea accesului pacienților la tratament

– Prețul medicamentelor: Există cu adevărat o criză a medicamentelor în România?

– Programele naționale de sănătate: plusuri și minusuri. Efecte asupra pacienților

– Asociațiile se prezintă: studii de caz

– Tratamente și tehnologii inovatoare în medicină

– Aplicații digitale și tehnologii dedicate pacienților

 

Pentru alte informații și confirmări de participare, puteți contacta pe Mari Semcu – Manager de Proiect, email mari.semcu@oamenisicompanii, telefon 0728.116697.