“Managerii și antreprenorii de succes conștientizează că este nevoie să fie implicați într-un proces de învățare continuă, pe parcursul carierei, iar programele de Executive MBA le oferă atât un cadru formal pentru acest proces de învățare, cât și o comunitate de lideri și profesioniști cu care să interacționeze în timpul și apoi după finalizarea studiilor. Observăm o atenție sporită acordată unor teme ca transformarea digitală, inteligența artificală, guvernanța corporatistă, responsabilitatea socială, sustenabilitatea”, a declarat conf.univ.dr. Alin-Valentin Angheluță, prodecan al Bucharest Business School, intr-un interviu pentru platforma EventsMax.ro.

„Mediul de afaceri actual este foarte dinamic, iar valurile apar, cresc și succesiunea lor este din ce în ce mai accelerată. Pentru liderii organizațiilor de astăzi este important să fie pe val sau chiar să contribuie la crearea valului și astfel, fiecare este responsabil să propună acum un drum sustenabil echipelor și organizațiilor lor”, a explicat conf.univ.dr. Alin-Valentin Angheluță.

Potrivit acestuia, un program de executive MBA oferă cursantilor o viziune de ansamblu asupra mediului de afaceri şi asupra funcţiilor unei organizaţii, îi învață să identifice riscuri şi trenduri în legătură cu industria şi organizațiile lor, să imagineze şi să elaboreze diferite scenarii privind evoluţiile viitoare, să realizeze planuri de dezvoltare, dar şi planuri de contingenţă sau de continuitate, să creeze şi să dezvolte o cultură organizaţională care să conducă la sănătatea şi succesul organizaţiei pe termen lung.

„Programele de executive MBA ale Bucharest Business School, din cadrul ASE București, sunt imaginate astfel încât să permită profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor să își construiască experiența transformațională potrivită pentru aspirațiile și contextul lor particular”, mai spune conf.univ.dr. Alin-Valentin Angheluță.

Ce oferă programul Executive MBA Romano-Canadian?

Cu o istorie de 30 ani, programul Executive MBA Româno-Canadian este un program academic cu dublă diplomă, organizat de Academia de Studii Economice din București, prin intermediul facultății Bucharest Business School, și derulat în parteneriat cu  Universitatea din Quebec la Montreal (UQAM), facultatea ESG (Ecole des Sciences de la Gestion).

Programul a primit anul acesta acreditarea Association of MBAs (AMBA), una dintre cele mai importante autorități mondiale în domeniul educației post-universitare în afaceri, demonstrând astfel angajamentul său continuu față de excelența în educația de business. Bucharest Business School se alatura astfel unei comunitati de aprox. 300 de scoli de afaceri la nivel mondial care au obtinut aceasta acreditare internationala.

Programul are una dintre cele mai mari comunități de absolvenți de MBA din România (peste 1000 persoane), iar UQAM derulează la nivel global programe similare de Executive MBA în alte 10 țări din Europa, Asia, America de Nord și de Sud, Africa, având o comunitate globală de peste 12.500 absolvenți.

Programul Executive MBA Româno-Canadian se adresează celor care au minimum 4 ani experiență în poziții de management, dețin o diplomă de licență, au un nivel de Engleză peste mediu și doresc să avanseze în carieră la nivelul următor. Vârsta medie a cursanților în cadrul programului este 38 ani și este astfel soluția potrivită atât pentru pentru managerii de top cât și pentru cei care se pregătesc de pozițiile de tip C-level.

Programul durează 2 ani / 4 semestre, include 15 materii / module, în limba engleză – fiecare materie/modul se desfășoară pe parcursul a două weekenduri, unul față în față (în campus) și unul online; jumătate dintre module sunt predate de către profesori canadieni de la UQAM, iar cealaltă jumătate de profesori români de la ASE. Unul dintre module are loc în Canada, la Montreal, în ultimul semestru din anul al doilea.

Înscrierile pentru cohorta 2023-2025 continua pana pe 20 septembrie – mai multe informatii despre program si procesul de admitere le puteti gasi pe website: www.canadian-mba.ro

Eveniment special Sneak Peek pe 13 septembrie 2023

Bucharest Business School oferă oportunitatea potențialilor candidați, dar și tuturor celor interesați să urmeze un program de tip Executive MBA, să experimenteze câteva sesiuni de cursuri, dar și să interacționeze cu studenți și absolvenți ai programului Executive MBA Romano-Canadian, și, în același timp, să primească răspunsuri la diversele întrebări din partea echipei de management.

Evenimentul Sneak Peek se va desfășura în data de 13 septembrie a.c., în intervalul orar 19:00 – 21:00, la sediul Bucharest Business School din Calea Grivitei 2-2A.

Participantii vor putea interactiona cu profesori din cadrul programului (Adriana Dutescu & Alin Angheluta), o studentă (IOANA CRUCERU, Commercial Manager @FibroMetals) si un absolvent (Alexandru Soca, CEO @MHT EXPERIENCE).

Participarea la acest eveniment este condiționată de înscrierea prealabilă: https://lnkd.in/drNHzSEP