Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, miercuri, 23 noiembrie, orele 17.00 – 18.00, pe ZOOM.

În cadrul acestei ediții, vom discuta despre ce înseamnă și cât de important este un concurs de arhitectură, cum se organizează, care sunt standardele impuse, dar mai ales vom urmări experiențe și exemple de bună practică.

Alături de Arh. ȘERBAN ȚIGĂNAȘ, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, moderatorul întâlnirii, va fi invitata noastră, Arh. MIRONA CRĂCIUN, Consilier concursuri – Ordinul Arhitecților din România.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domeniile conexe, cu rugămintea confirmării prealabile. În urma completării formularului de înscriere ce poate fi accesat aici, , veți primi în mod automat linkul de acces.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați invitația electronică, aici:  .

Dezbaterea video face parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității EuroUrbanism, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Alumil, în calitate de parteneri.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.