Victor Kapra este invitatul special al întâlnirii comunității MarketingManager.ro din luna mai. Joi, 27 mai, începând cu ora 4 pm. Om de comunicare și marketing care realizează unul dintre cele mai apreciate newslettere de tehnologie din România –  Civilization – Filosofii relaxate despre high-tech și omenire – Victor vine să ne vorbească despre vasta sa experiență și despre noile tehnologii și internet.

Newsletter-ul Civilization și-a propus să funcționeze ca un catalizator pentru idei de promovare/comunicare digitale și instrument de update la noile tendințe pentru middle și top management, iar ultima ediție este disponibilă aici.

Pentru a-l vedea și asculta pe Victor Kapra, completați formularul de înregistrare din invitație: https://www.marketingmanager.ro/invitatie-marketingmanager-editia-lunii-mai/.

Comunitatea OSC-MarketingManager  numără peste 1.000 specialiști MarCom, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.