Joi, 20 mai, începând cu ora 16.00, Oameni și Companii, în parteneriat cu Asociația Română de Lingvistică Computațională, lansează comunitatea Hackathons. Comunitatea se adresează specialiștilor și experților în tehnologie, dar și echipelor de hackathons din toate domeniile.

Vă invităm să luați parte la webinarul de lansare a comunității alături de invitații noștri: Nancy Nemeș Fondator al humanAIze și Maria Ciobâca, reprezentant ARLCAlături de noi îl vom avea și pe Cristian Pădurariu, Data Scientist la E.ON Software Development și Doctorand al Facultății de Informatică din Iasi, fost partipant la Innovation Labs 2017 și câstigător al premiului „Best Pitch”.  Invitații vor discuta mai multe despre viitorul invoțiilor disruptive și cum vor schimba acestea tehnologiile așa cum le cunoaștem noi.

Detalii și înscriere gratuită aicihttps://www.hackathons.ro/lansare-hackathons-ro-20-mai-ora-16-00/

Platforma comunității – Hackathons.ro – va pune în lumină toate activitățile de acest gen care au loc în universități și școli, companiile implicate, mentorii și mai ales echipele, temele și proiectele existente.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.