Relaxarea restricțiilor și mijlocul sezonului estival ne aproprie din ce în ce mai mult de gândul vacanței. Pentru a planifica o vacanță cât mai repede și a alege destinațiile cele mai potrivite, e nevoie de o analiză detaliată a locurilor turistice. Acest lucru s-ar putea îmbunătăți prin introducerea tehnologiei în acest proces și implementarea unor servicii care să ofere toate facilitățile și detaliile de care ai nevoie atunci când mergi în vacanță: de la locație, mijloc de transport, localuri pentru masă, asigurări de vacanță, etc.

În cadrul unei noi întâlniri a comunității OSC-Hackathons, vorbim cu specialiști ai tehnologiei și turismului despre cum putem îmbina aceste două domenii pentru a face viața mai ușoară atât turiștilor, cât și operatorilor.

Întâlnirea se va desfășura pe data de 6 iulie, începând cu ora 16.00, pe platforma Teams, iar participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și agenda întâlnirii poate fi accesată aici: https://www.hackathons.ro/comunitatea-osc-hackathons-inovatie-in-turism/.

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.