Una dintre cele mai mari provocări ale specialiștilor de resurse umane a fost, dintotdeauna, retenția angajaților valoroși. În sprijinul acestei probleme, vin rezultatele unor cercetări recente care au descoperit că gradul de implicare și motivare a angajaților, prin urmare și menținerea lor în organizații, crește acolo unde există un nivel ridicat al încrederii și oameni puternic motivați.

Despre aceste subiecte vom discuta în cadrul întâlnirii comunității OSC-GlobalHRManager, din 23 noiembrie. Invitata ediției este Gabriela Niță, HR Director la Up România. Gabriela are peste 20 ani de experiență în resurse umane, atât în consultanță, cât și în diverse industrii: IT, retail, logistică, servicii.

Participarea este gratuită pentru specialiștii de resurse umane. Invitația la eveniment și formularul de confirmare sunt disponibile aici: HR Manager: Retenția angajaților și cultura bazată pe încredere – Global HR Manager

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.