Marți, 28 martie, de la ora 15:00 comunitatea OSC-GlobalHRManager se întâlnește pentru a discuta despre legislația muncii în anul 2023 și provocările pe care le presupun reglementările privind munca hibridă.

Roxana Abrașu, Partener, Head of Employment at NNDKP va fi invitata Ioanei Marcu și va împărtăși audienței informații de actualitate despre lucrul hibrid, tendințele actuale îmbrățișate de angajatori, precum și ultimele modificări aduse legislației muncii. Membrii comunității GlobalHRManager pot propune și alte subiecte de discuție, prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 70 de minute, iar  accesul la întâlnire este gratuit pentru specialiștii din departamentele de resurse umane. Invitația la eveniment este disponibilă aici.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.