După mai bine de un an de lucru din sufragerie și bucătarie, munca de la distanță nu mai este  privită ca un fenomen nou, ci mai degrabă ca o acțiune obișnuită. Obiceiurile pe care le-am dezvoltat în timpul pandemiei și modul în care viața noastră personală a fost afectată de modificările survenite în cea profesională trebuie analizate pentru a putea observa ce deprinderi bune și mai puțin bune am acumulat.

În cadrul evenimentului de lansare a platformei GlobalHRManager.ro, ce avea loc vineri, 9 iulie, începând cu ora 12.00, vom discuta despre experiența remote și cum facem să ne păstrăm starea de bine în timp ce continuăm să lucrăm de acasă. Invitații ediției ne vor povesti despre cum să ne menținem atât corpul, cât și mintea sănătoase și puternice pentru a face față noilor provocări profesionale.

Dr. Ruxandra Pleșea este medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și ne va vorbi despre cum să ne menținem sănătatea corpului printr-o dietă alimentară potrivită, iar Victor Toriani, psihoterapeut, psiholog clinician și organizațional va aduce în discuție efectele pe care le-a avut pandemia asupra noastră și ce putem face pentru a menține o stare de bine interioară.

Pentru mai multe informații și înscriere, consultați invitația accesibilă aici.

Comunitatea GlobalHRManager a fost dezvoltată de Oameni și Companii-OSC din 2017 și, alături de platforma digitală, are un newsletter periodic gratuit și întâlniri periodice offline sau online.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Portofoliul OSC, aici.