Marți, 16 mai, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC-GlobalHRManager: Wellbeing rescris – Cum balansăm între viața personală și performanța profesională?

Invitații acestei ediții sunt Nevenca Doca – HR Senior Executive Human Resources Director la Banca Transilvania, Georgiana Andrei – Corporate Sales Director la Regina Maria și Victor Toriani Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional & Trainer.

În întâlnirea moderată de Ioana Marcu – Executive Coach, invitații ne vor vorbi despre ce este, de fapt, wellbeing, ce pot face managerii să fie mindful și să susțină și echipa să fie, dar și despre cum poate organizația să susțină mindfulness.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM.

Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați invitația evenimentului, iar pentru a confirma participarea, completați formularul de înregistrare de aici.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.