Află cum să oferi angajaților tăi acces rapid și facil la resursele companiei, printr-un mediu virtualizat de ultimă generație, cu ajutor Azure Virtual Desktop.

În întâlnirea de joi, 22 iunie, a comunității OSC-GlobalITManager, poți afla mai multe despre avantajele acestui sistem în sesiunea demo susținută de Alexandru Cociu, Cloud Architect, Crayon Romania și despre cum poate facilita un asemenea sistem munca în cloud.

Alături de noi o vom avea și pe Aurelia Ciupe,  lector la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și membru al Laboratorului de Sisteme & Aplicatii Multimedia și al colectivului eCampus. Aurelia s-a implicat în dezvoltarea suportului tehnologic pentru soluții educaționale dedicate învățământului superior și vine să ne împărtășească opiniile sale despre Azure Virtual Desktop.

Pentru mai multe informații și înscriere, consultă invitația accesibilă aici. Evenimentul este organizat cu susținerea Crayon România.

Comunitatea OSC – Global IT Manager este dedicată managerilor ITC din companii din toate domeniile de activitate. Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.