Luni, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, are loc o nouă întâlnire digitală a Comunității OSC-Edumanager. Tema acesteia este Fake news: Cum gestionează școlile știrile false?.  

Invitații acestei ediții sunt specialiști în comunicare, reprezenanți ai consiliului director al ARRP – Asociația Română de Relații PubliceCătălin Hosu-Președintele ARRPCristian China-Birta– Managing Partner, Kooperativa 2.0 și Vicepreședinte ARRP; Viorica Roșca-Public Affairs & Public Relations Manager, ROCKWOOL și Secretar ARRP.

În întâlnirea moderată de Cezar CaluschiGeneral Manager, Oameni și CompaniiVicepreședinte ARRP, invitații ne vor vorbi despre cum pot reprezentanții unităților de învățământ- directori, profesori- să gestioneze știrile false care apar în mediul public și care se răspândesc cu ușurință în social media. Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute, se va desfășura pe ZOOM și va fi transmisă live pe pagina de facebook Edumanager.

Întâlnirea comunității OSC-Edumanager se adresează reprezentanților instituțiilor de învățământ preuniversitar: directori, profesori, dar și elevilor. Invitația la eveniment este dispoibilă aici, iar înscrierea gratuită la webinar se realizează pe baza formularului de înregistrare de aici. 

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.