O administrație digitală pune accent pe toate domeniile de interes pentru cetățeni, încercând să dezvolte și să contureze cele mai bune soluții. Problema locurilor de parcare este una des întâlnită, indiferent de mărilea orașului sau a comunei. Deși există multe parcări gratuite, devine de multe ori dificil să găsim un loc de parcare pentru că nu știm exact unde să căutăm.

O monitorizare a acestora ar facilita o mai bună distribuire a acestora și ar reduce considerabil timpul petrecut în trafic. Acest lucru poate fi realizat prin sisteme, echipamente și aplicații software care acoperă în totalitate atât parcarile on-street, cât și cele off-street și înglobează ultimele tehnologii specifice unui smart city.

Comunitatea OSC- Administratie se întâlnește pe data de 7 iulie, începând cu ora 13.00, la o nouă ediție a webinarului Managerment Modern în Administrație în care să fie dezbătută această problemă a parcărilor și modului în care putem să o rezolvăm. Reprezentanți ai mediului de afaceri din domeniu, dar și specialiști ai administrației din cadrul serviciilor de parcări vor analiza soluțiile existente și cum se pot acestea implementa în cadrul administrației.

Pentru mai multe informații despre invitați și înscriere, consultați invitația accesibilă aici.

Comunitatea OSC-Administratie este o comunitatea dezvoltata de Oameni și Companii și se adresează reprezentanților administrației publice centrale și locale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu fast🅿️ark.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici. Portofoliul OSC, aici.