Pe 23 martie, de la 16.30, Cristian China Birta (Chinezu) vine la întâlnirea comunității MarketingManager.ro să povestească despre cartea sa – Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia? Chinezu are peste 15 ani de experiență în comunicare și marketing, iar în cadrul webinarului va oferi tips & tricks despre cum pot specialiștii și pasionații de marketing, antreprenorii sau oamenii de afaceri să integreze în campaniile lor influencerii pentru creșterea rezultatelor.

Comunitatea MarketingManager.ro numără peste 1,000 specialisti MarCom, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității. Pe 23 martie va fi cea de a 17-a  întâlnire a comunității.

MarketingManager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.