Azure Virtual Desktop: faciliteaza accesul la resursele companiei, rapid și sigur!

MARȚI, 22 IUNIE 2021, ORA 16.00 – 17.00

Vă invităm marți, 22 iunie, începând cu ora 16.00, la o nouă întâlnire dedicată comunității OSC – Global IT Manager.

Vă vom demonstra, într-o sesiune demo, cum puteți oferi angajaților acces rapid și facil la resursele companiei, printr-un mediu virtualizat de ultimă generație. Îi vom avea alături de noi pe reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Întâlnirea va avea o durată de aprox. 60 minute și se va desfășura pe platforma Microsoft Teams.

MODERATOR

Tudor GALOS

Business and Privacy Consultant @ Tudor Galos Consulting

Tudor Galos este consultant în afaceri și are peste 18 ani de experiență în roluri de conducere, atât în funcții locale, cât și regionale. Are o vastă experiență în identificarea soluțiilor inovatoare pentru provocările de pe piața IT și în alinierea priorităților tuturor echipelor gestionate la obiectivele cheie ale afacerii. Este certificat DPO de Centrul European pentru Confidențialitate și Securitate Cibernetică de la Universitatea Maastricht, facultatea de drept și autorul a două cursuri online GDPR, certificat de ANC (Autoritatea Națională de Certificare din România).

  

Alexandru COCIU

Cloud Architect @ Crayon Romania

Alexandru Cociu este un profesionist în domeniul IT și al securității, cu peste 15 ani de experiență dovedită în consultanță pentru proiectarea și furnizarea de soluții de rețea și securitate. Pasionat de tehnologie, Alexandru încearcă întotdeauna să fie la curent cu ultimele tendințe, inovații, produse și servicii din întreaga lume, în timp ce își adaptează munca la schimbările continue ale industriei IT. Experiența sa în mai multe domenii i-a permis să dobândească o înțelegere cuprinzătoare în proiectarea și gestionarea infrastructurilor la scară largă ale organizațiilor, atât pentru companiile globale din sectorul public, cât și pentru cele private.

 

Aurelia Ciupe

Lector, eCampus UTCN

Aurelia este lector la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și membru al Laboratorului de Sisteme & Aplicatii Multimedia și al colectivului eCampus. În ultimul deceniu, s-a implicat în dezvoltarea suportului tehnologic pentru soluții educaționale dedicate învățământului superior.

PROGRAM DEZVOLTAT DE

PARTENERI