Comunitatea Global Manager România

Global Manager România este o comunitate de afaceri dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2012 și reprezintă o platformă națională de comunicare și interacțiune cu antreprenori și manageri din companii românești și internaționale.

Membrii comunității se întâlnesc periodic, local sau regional, în evenimente de tip cocktail sau business dinner. Până acum au avut loc 12 întâlniri de tip business cocktail în București și 22 în orașele mari din țară, precum și 39 de întâlniri de tip business dinner, cu peste 5000 de participări în total. Întâlnirile comunității Global Manager din București au devenit de referință, fiind unele dintre cele mai apreciate evenimente de business din România, cu o participare de peste 200 de antreprenori și executivi de top la fiecare ediție.

Platforma digitală a comunității, www.GlobalManager.ro, publică informații despre companii și liderii acestora, despre proiecte și acțiuni de succes. Membrii comunității Global Manager România se pot promova pe platforma digitală și pot primi gratuit newsletterul zilnic care conține cele mai importante informații publicate pe platformă. Peste 600 de manageri și antreprenori din toate domeniile de activitate s-au abonat la newsletter până acum. Abonează-te și tu gratuit și intră in Comunitatea Global Manager !