gmbc_bv_1150 de antreprenori şi top executivi din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit pe 12 mai la Hotel Belvedere din Braşov, în cadrul celei de-a doua ediţii locale a Global Manager Business Cocktail.

Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, în timp ce partenerul auto al evenimentului, Ford, a expus cele mai noi modele, impresionând prin varietatea acestora şi tehnologia de ultimă generaţie disponibilă pentru toată gama.

Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment + 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarea întâlnire Global Manager Business Cocktail are loc marţi, 24 mai, la Bacău, fiind urmată până în luna iunie de întâlnirile de la Cluj, Constanţa, Timişoara şi Tg. Mureş.

Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012,  Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu + 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.

La Braşov, întâlnirea din acest an a comunităţii  a beneficiat de susţinerea partenerilor Vodafone România, Ford, Admiral Markets, Galeria Alexandra’s, LKW Palet Cargo, Web Magnat, Consulta Click, Il Passo, Ecotic, Emag, Farmexpert, Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, Focality, Melior Cras, DAS, Cotnari, şi Rotary.

gmbc_bv_2