Miercuri, 14 iunie, de la ora 15.00, Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP se întâlnește în cadrul unei noi sesiuni, pentru a discuta despre modul în care criteriile ESG au oferit o altă înfățișare regimului de taxare și responsabilității fiscale, dar și despre schimbările anticipate la nivelul comportamentului companiilor în contextul Pactului Verde european.

Tema acestei ediții – ”Transparența fiscală și sustenabilitatea. Cum trebuie să se pregătească societățile?” – va fi abordată de Alina Timofti – Partener, NNDKP Consultanță Fiscală, moderatorul întâlnirii, alături de invitații: Ruxandra Bologa– Partener, NNDKP; Silviu Bădescu Partener, NNDKP Consultanță Fiscală și Emil Bivolaru– Partener, NNDKP, Soluționarea Disputelor.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizeză prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate în secțiunea dedicată de pe GlobalManager.ro sau pe pagina de LinkedIn.