Joi, 6 aprilie, de la ora 15.00, Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP se întâlnește în cadrul celei de-a treia sesiuni, pentru a discuta despre o temă de actualitate cu profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori: includeri și excluderi din baza de impozitare a TVA.

Tema acestei ediții va fi abordată de Alina Timofti – Partener, NNDKP Consultanță Fiscală, moderatorul întâlnirii, și invitații ei: Alexandru Aparaschivei Partener, NNDKP Consultanță Fiscală și Daniela Gramaticescu Partener, NNDKP, Practica de Soluționare a Disputelor.

Împreună cu invitații noștri, vom discuta despre practica fiscului și a instanțelor în următoarele situații: modificări de preț stabilite prin decizii judecătorești/arbitrale, creanțe neîncasate și sume datorate pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru rolurile menționate, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate în secțiunea dedicată de pe GlobalManager.ro sau pe pagina de LinkedIn.