Miercuri,  29 martie, începând cu ora 9:30 are loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, un eveniment de referință pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenorii care doresc să fie în permanență conectați și informați despre modificările legislative din domeniul fiscal și impactul acestora asupra organizațiilor pe care le conduc: dezbaterea Inspecția fiscală în era digitală.

Programul evenimentului se va concentra în jurul inspecției fiscale în era digitală, cu accent pe: ce ce se schimbă în 2023 și ulterior pe linie procedurală în inspecția fiscală; ce a generat aceste schimbări procedurale; controlul antifraudă; sistemul integrat de management al riscurilor; serviciile intra-grup între teorie și practică; legătura între servicile intra-grup și profilul funcțional al unei companii din perspectiva prețurilor de transfer; TVA și energia verde precum și industria IT – implicații fiscale și PNRR.

Detalii despre vorbitori și modalitatea de înregistrare sunt disponibile în linkul următor: https://www.nndkp.ro/eveniment-nndkp-celf-cluj-napoca-inspectia-fiscala-in-era-digitala/  Participarea la eveniment este gratuită, sub rezerva confirmării prealabile din partea NNDKP.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP.

Centrul de Excelență în Litigii Fiscale (CELF) al NNDKP oferă servicii integrate clienților firmei pe parcursul tuturor etapelor unei dispute fiscale, de la stadiul incipient al acesteia până la soluționarea eventualelor litigii în fața instanțelor române.

Clienții beneficiază din prima clipă de servicii profesionale complete, atât din perspectivă tehnică, cât și din perspectiva nedorită a unui litigiu fiscal, abordare posibilă prin implicarea unei echipe mixte de profesioniști în fiecare proiect în parte.