Prima întâlnire online EcoForum, organizată în cadrul comunității reprezentanților din administrația publică va avea loc pe 4 martie, începând cu ora 14.00. Tema acestei întâlniri va fi discutată împreună cu invitații zilei: Raul Pop (Secretar de stat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor), Valentin Negoiță (Președinte Asociația ECOTIC), Sabina Pîrvulescu (Director operaţional ECOTIC), dr. ing. Ana-Maria Șchiopu (Șef Birou Management Mediu și Calitate, Salubris Iași).

Participarea reprezentanților din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/invitatie_webinar-ecotic_4mar2021/.

EcoForum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în cadrul portalului specializat Administratie.ro.

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.